Rådgivning

Rådgivning er en integreret del af alle Attiri™’s ydelser. Hvad enten vi reviderer, assisterer med regnskabsudarbejdelse, budgetter eller skattemæssige forhold, så vil vi altid komme med rådgivning, såfremt vi støder på forhold, der er uhensigtsmæssige eller får idéer til løsning af konkrete udfordringer eller til udvikling af din virksomhed.

Derudover yder vi rådgivning til en lang række specielle forhold, hvad enten det drejer sig om rådgivning i forbindelse med implementering af nyt ERP-system, risikoafdækning, finansieringsplanlægning, organisation, køb- og salg af virksomhed, generationsskifte, opstart af virksomhed, nedbrydning af vækstbarrierer og meget, meget mere.

Desuden kan vi også via én af vore samarbejdspartnere tilbyde udarbejdelse af små databaseløsninger, som kan skræddersyes til netop din virksomheds specifikke behov.

Så kontakt os endelig, hvis du står over for en udfordring af økonomisk eller skattemæssig karakter, som får dig til at komme i tvivl – Attiri™ kan hjælpe med det meste

Kontakt os her


Attiri

Attiri Statsautoriseret Revisionsaktieselskab
Vandmanden 10A
9200 Aalborg SV
Tlf: 9842 4430

Jesper Attiri Statsautoriseret Revisionsaktieselskab
Jesper Ovesen

Privat: Hulvejen 46
9530 Støvring
Tlf: 4040 4430


Kenneth Attiri Statsautoriseret Revisionsaktieselskab
Kenneth Nielsen

Privat: Toften 9, 1. th
9240 Nibe
Tlf: 2176 9684

leon Attiri Statsautoriseret Revisionsaktieselskab
Leon Sebbelin

Tlf: 9839 1111

Send os en mail

Navn

Email

Besked