Revision

Som vores firmanavn klart antyder, så er revision én af vore absolutte kerneydelser. Vores kunder, som har mange forskellige størrelser, samt er at finde i mange forskellige brancher oplever ved Attiri™ et effektivt og målrettet revisionsforløb.

Vores revision udføres naturligvis i overensstemmelse med gældende lovgivning og foruden vores interne arbejder med strømlining af vores revisionsprocesser, herunder gennem effektiv anvendelse af IT i revisionsprocessen, deltager vi ligeledes løbende i videreudvikling og uddannelse via vores medlemskab af Kreston Danmark og dermed Kreston International.

Når du har valgt Attiri™ til at udføre revisionen af dit selskabs regnskab udfører vi en revision, der er nøje afstemt med dit selskabs specifikke risici og væsentlige områder, således at du såvel som dine regnskabslæsere opnår meget høj sikkerhed for at regnskabet er retvisende.

Kontakt os for at få et forpligtende tilbud – vi skriver forpligtende, fordi vi holder, hvad vi lover. Hvis vi giver en fast pris, så er det en fast pris, og ikke blot en pris baseret på en række mere eller mindre urimelige forudsætninger, som alene er grundlaget for at kunne udskrive ekstraregninger… som flere af vores kunder desværre har oplevet ved deres tidligere revisor.

Kontakt os her


Attiri

Attiri Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Vandmanden 10A
9200 Aalborg SV
Tlf: 9842 4430

Jesper Attiri Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Hulvejen 46
9530 Støvring
Tlf: 4040 4430


Kenneth Attiri Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Toften 9, 1. th
9240 Nibe
Tlf: 2176 9684

leon Attiri Statsautoriseret Revisionsaktieselskab
Jyllandsgade 41
9520 Skørping
Tlf: 9839 1111

Send os en mail

Navn

Email

Besked