Budgettering

Budgettering og budgetopfølgning er en væsentlig del af økonomistyringen i en virksomhed. Vi lever i en foranderlig verden, hvor man som virksomhedsejer og –leder er nødt til at være parat til at lave omstillinger og forandringer for at kunne følge med i udviklingen. Særligt i sådanne situationer finder vi budgetter endog meget nyttige. De giver dig en mulighed for at simulere effekten og resultatet af forskellige mulige beslutninger og tiltag.

Attiri™ tilbyder vores kunder at forestå selve den tekniske udarbejdelse af budgetter og budgetmodeller til vores kunders eget brug, men i lige så stor grad også den sparring, der skal til for at opbygge en effektiv budgetterings- og budgetopfølgningsrutine i din virksomhed. Vores mangeårige erfaring som både revisorer og økonomiansvarlige giver en stor indsigt i de muligheder og ikke mindst faldgruber, som eksisterer i danske virksomheder i forbindelse med budgetteringsprocesserne.

Kontakt os for at drøftelse af din virksomhed muligheder for at bruge budgettering aktivt som et ledelsesværktøj i din virksomhed

Kontakt os her


Attiri

Attiri Statsautoriseret Revisionsaktieselskab
Vandmanden 10A
9200 Aalborg SV
Tlf: 9842 4430

Jesper Attiri Statsautoriseret Revisionsaktieselskab
Jesper Ovesen

Privat: Hulvejen 46
9530 Støvring
Tlf: 4040 4430


Kenneth Attiri Statsautoriseret Revisionsaktieselskab
Kenneth Nielsen

Privat:
Genboløsgade 3, 1. th
9240 Nibe
Tlf: 2176 9684

leon Attiri Statsautoriseret Revisionsaktieselskab
Leon Sebbelin

Tlf: 9839 1111

Send os en mail

Navn

Email

Besked