Regnskab

Regnskab

Kun de færreste af vore kunder har deres egen regnskabsafdeling. Derfor bistår Attiri™ som oftest med selve regnskabsudarbejdelsen, og ikke kun revisionen. Og i takt med at muligheden for at fravælge revision vinder mere og mere indpas i Danmark bliver netop assistance til selve regnskabsudarbejdelsen om muligt endnu vigtigere.

Som ved revision er målet med vores assistance nemlig at sikre, at din virksomheds regnskab bliver retvisende – dette uanset om der er tale om årsregnskabet eller perioderegnskaber – således at du med ro kan aflevere det til pengeinstitutter, myndigheder m.v.

For virksomheder og selskaber, der ikke er omfattet af revisionspligten, er der stadig mulighed for at få vores erklæring på regnskaberne. Der eksisterer således klare regler for muligheder for at påføre eks. review- eller opstillingserklæring.

Kontakt Attiri™ for en uddybning af ovenstående og for at få et forpligtende tilbud – vi skriver forpligtende, fordi vi holder, hvad vi lover. Hvis vi giver en fast pris, så er det en fast pris, og ikke blot en pris baseret på en række mere eller mindre urimelige forudsætninger, som alene er grundlaget for at kunne udskrive ekstraregninger… som flere af vores kunder desværre har oplevet ved deres tidligere revisor.

Kontakt os her

If you enjoyed this article, please consider sharing it!
Icon Icon Icon

Related Posts